Bli kund hos oss

Illustration: Sofia Magnusson

Skicka gärna in en intresseanmälan till oss oavsett om fibernätet är utbyggt till ditt område eller inte. Vi använder din intresseanmälan som underlag för framtida utbyggnad.

Skicka in intresseanmälan

Om du vill ansluta din fastighet till fibernätet ska du börja med att skicka in en intresseanmälan till oss. Det gör du enklast genom att använda vår e-tjänst. Du kan också ladda ner vår blankett och skicka in till oss.

När vi har tagit emot din intresseanmälan får du en bekräftelse på ditt ärende. Vi kommer sedan att se över möjligheten att ansluta din fastighet till det befintliga fibernätet. Om du bor i ett område med utbyggt fibernät skickar vi en tidplan och ett kostnadsförslag för inkoppling av din fastighet. Om du bor i ett område som ännu inte är utbyggt med fibernät sparar vi din intresseanmälan för att kunna återkomma till dig i framtiden.

Beställ fiberanslutning

I svaret på din intresseanmälan får du vidare instruktioner om hur en beställning går till. Beställningen går att göra både digitalt och via pappersblankett. När vi fått din beställning får du först en bekräftelse på ditt inskickade ärende och sedan får du en orderbekräftelse där vi bekräftar pris och en uppskattad tid för inkoppling.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 mars 2019
Sidan publicerad av: Anna Sandström