Information om webbplatsen

www.bengtsforsenergi.se är den offentliga webbplatsen för Bengtsfors Energi Nät AB. Webbplatsen ska tillgodose bolagets kunder med korrekt och relevant information om bolagets priser, verksamheter och nyheter.

Det ska vara lätt att hitta uppgifter om priser, öppettider, kontaktuppgifter, blanketter med mera.

Vi strävar efter att webbplatsen ska vara användbar och tillgänglig för alla, vilket bland annat innebär att den ska vara lättnavigerad, användarvänlig och enhetlig.

Webbplatsen har arbetats fram i samarbete med Soleil IT AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Synpunkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra denna webbplats. Längst ner på alla sidor på webbplatsen finns uppgift om vem som publicerat sidan. Klicka på namnet för att skicka e-post med synpunkter på sidans innehåll till den som publicerat informationen.

Användartips

Snabbkommandon

Följande tangenter används som snabbkommandon på webbplatsens sidor:
0 Om webbplatsen
1 Startsida
2 Nyheter
3 Innehållsöversikt A-Ö
4 Sökfunktion
7 Kontakta oss

Hur du aktiverar snabbkommandon beror på vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder. Med Windows ska du vanligen hålla ned Alt-tangenten och samtidigt trycka tangenten för det önskade snabbkommandot. Sedan trycker du Enter. Se hjälpfilen för din webbläsare för mer information.

Länkar

Länkar till andra webbplatser eller dokument öppnas i ett nytt fönster/flik. En ikon visar att länken öppnas i nytt fönster. Länkar till dokument är i pdf-format. För att kunna läsa dessa filer behöver du ha programmet Acrobat Reader installerat på din dator.

Bilder

Bilder som är viktiga för förståelsen av informationen på en sida har en förklarande text som visas när du håller muspekaren över dem. Bilder som vi publicerar på vår hemsida är skyddade av upphovsrättslagen. Ta kontakt med oss om du vill använda någon av våra bilder.

Skriva ut

Om du vill skriva ut en sida klickar du på länken Skriv ut längst ner på respektive sida.

Sök

På Bengtsfors Energis webbplatser finns ett sökfält i sidhuvudet. När du söker kan du lyckas bättre om du använder enstaka eller få specifika sökord. Pröva gärna att byta sökord mot snarlika om du inte hittar det du letar efter. När du fyllt i ett ord eller en fras i sökrutan görs en sökning på bland:

  • Sidor
  • Nyhetsartiklar
  • Ett urval av filer
Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 april 2018
Sidan publicerad av: Anna Sandström