Bli kund hos oss

Illustration: Sofia Magnusson

Skicka gärna in en intresseanmälan till oss oavsett om fibernätet är utbyggt till ditt område eller inte. Vi använder din intresseanmälan som underlag för framtida utbyggnad.

Skicka in intresseanmälan

Om du vill ansluta din fastighet till fibernätet ska du börja med att skicka in en intresseanmälan till oss. Det gör du enklast genom att använda vår e-tjänst. Du kan också ladda ner vår blankett och skicka in till oss.

När vi har tagit emot din intresseanmälan får du en bekräftelse på ditt ärende. Vi undersöker om det är möjligt att ansluta din fastighet. Du kommer sedan att få ett besked av oss där det framgår om det går att ansluta din fastighet eller inte.​ Om du bor i ett område som ännu inte är utbyggt med fibernät sparar vi din intresseanmälan för att kunna återkomma till dig i framtiden.

Om du får ett positivt besked av oss behöver du beställa din fiberanslutning. I beskedet finns information om hur du ska gå tillväga.

Beställ fiberanslutning

I svaret på din intresseanmälan får du vidare instruktioner om hur en beställning går till. Beställningen går att göra både digitalt och via pappersblankett. När vi fått din beställning får du först en bekräftelse på ditt inskickade ärende och sedan får du en orderbekräftelse där vi bekräftar pris och en uppskattad tid för inkoppling.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 april 2021
Sidan publicerad av: Anna Sandström