Priser och avtalsvillkor

Kampanj på fiberanslutning 1 april - 31 oktober

För att ansluta din fastighet till fibernätet betalar du en anslutningsavgift till Bengtsfors Energi Nät.

Tjänster som tv, bredband och telefoni betalas till respektive tjänsteleverantör. På www.bredbandswebben.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns information och prisuppgifter om olika tjänster och leverantörer.

Anslutningsavgift

När du ansluter dig till vårt fibernät ingår det material som krävs för att få anslutningen komplett, slangar, skarvboxar etc. I priset ingår också en mediabox som är den första anslutningspunkten i din fastighet samt en fiberkonverter som används för att komma åt internet. Vi står för håltagning i yttervägg och installation av mediabox. Grävningsarbete ingår inte. I tabellen nedan finns priser för anslutning till fibernätet.

Typ av fastighet

Pris

Villa, privatperson

15 000 kronor (ord. 18 000 kronor) inklusive moms

Fastighet, företag

15 000 kronor (ord. 18 000 kronor) exklusive moms

Hyresfastighet

20 000 kronor (ord. 23 000 kronor) exklusive moms

Avbetalning

Du som önskar kan välja att betala anslutningsavgiften under en tolvmånadersperiod. Hör av dig till vår kundservice kring dessa önskemål.

Avgift för grävning

Som kund kan du välja att själv utföra de grävarbeten som krävs inför en fiberanslutning. Vi kan också tillhandahålla dessa tjänster. Hör av dig till oss för separat offert.

Anslutning via fiberförening

Priset för att ansluta din fastighet till vårt fibernät genom en fiberförening varierar mellan olika föreningar. Avgiften styrs av antal medlemmar i föreningen, fastighetens läge och medlemmarnas egen arbetsinsats. Kontakta fiberföreningen i ditt område för offert.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 april 2024
Sidan publicerad av: Petra Magnusson